F.A.Q.

Veel gestelde vragen

Antwoord op jouw vragen

Basis vragen

Wellicht heb je een vraag die al eerder gesteld is. Alle veel gestelde vragen verzamelen we op deze pagina om jouw meer duidelijkheid te geven.

Bij een silent disco luister je tijdens een evenement naar muziek via een draadloze koptelefoon. De koptelefoon staat in verbinding met minimaal één zender/kanaal, geheel naar eigen keuze is dit uit te breiden tot twee of drie zenders/kanalen. Elke zender/kanaal staat weer apart aangesloten op een apparaat waarvan er muziek wordt afgespeeld, denk aan: een telefoon, tablet, laptop of DJ apparatuur. Kortom een super leuke manier om een feestje te geven waarbij je zelf de DJ kan zijn en de buren geen overlast van je hebben.

Per koptelefoon zijn de kosten € 2,95 (incl. BTW) per overnachting. Een zender kost € 14,99 per stuk(min. 1 nodig, max 3). Een discolamp kost € 9,99 per stuk. Daarnaast hebben we de super toffe optie tot het huren van een rookmachine voor € 14,99 per stuk (dit is incl. rookvloeistof). 

Het maximaal aantal zenders/kanalen is 3. Elke zender/kanaal is gekoppeld aan een kleur (groen, blauw en rood). Zo kan je met meerdere zenders/kanalen zien aan de LED verlichting op de koptelefoons naar welke zender/kanaal je mede feestgangers luisteren.

Bij de huur van meerdere zenders/kanalen is het mogelijk om meerdere verschillende soorten muziek af te spelen. Zo kan iedereen zelf kiezen op welk kanaal de voetjes van de vloer gaan.

Het is mogelijk om muziek af te spelen via: een telefoon, tablet, laptop of DJ apparatuur. Wij leveren altijd de benodigde kabels mee zodat jouw apparaat aan te sluiten is op onze zenders/kanalen.

Huur nu jouw silent disco koptelefoons!

It's party time!

Overige vragen

Hier vind je naast de basis vragen ook nog overige vragen

Jazeker! Dit is wat een silent disco zo bijzonder maakt. Jij bent de DJ op je eigen feestje. Via je telefoon, tablet, laptop of DJ apparatuur kan jij je eigen muziek afspelen. Om je te helpen hebben we op onze Spotify een aantal leuke lijsten klaar staan met verschillende soorten muziek. Voor onze Spotify playlist klik hier en je kan gelijk de dansvloer op!

 

Het bereik van de koptelefoons is tot 500m².

Jazeker! Het bereik is 500m² meter en dus ook prima voor buitengebruik. We bieden ook draadloze bluetooth zenders aan met microfoon voor diverse toepassingen.

Jazeker! Het is juist super leuk voor een kinderfeestje. En door de verstelbare koptelefoon ook geschikt voor jongere kinderen. Heb je een kinderfeestje? Dan kunnen we je een super leuke Viking Kids Box aanbieden wat het feestje extra bijzonder maakt.

Je silent disco is eenvoudig en snel te reserveren via ons reserveringssysteem op de website. Wil jij direct je reservering doen? Klik hier. Natuurlijk is het altijd mogelijk om contact op te nemen om samen de reservering rond te maken.

Telefonisch: 06 253 130 05 of per mail: info@silentdiscoviking.nl

Bij het maken van je reservering via onze website kan je direct de betaling doen via iDeal. Wil je de betaling contant of via een betaalverzoek/tikkie doen neem dan even contact op met ons en bespreken we de mogelijkheden.

De borg is gelijk aan het huurbedrag. Huur je voor €25 dan is je borg ook €25. Bij grote aantallen kan dit afwijken.

Jazeker! Neem in dat geval even contact met ons op via het contactformulier op de website en geef aan om hoeveel dagen/overnachtingen het gaat. In dat geval zullen we de benodigde opladers meeleveren.

Eén overnachting is één dag huur. Als je bijvoorbeeld de koptelefoons op zaterdagavond nodig hebt dan is je startdatum zaterdag en is de dag van terugbrengen zondag.

De koptelefoons kunnen opgehaald en teruggebracht worden op één van onze vestigingen in Rotterdam, Leiden of Capelle aan den IJssel. Het is mogelijk via het reserveringssysteem aan te geven waar je de koptelefoons wilt ophalen en terugbrengen op de door jouw gewenste tijd. Staat je gewenste tijd er niet tussen? Neem dan even contact met ons op en bespreken we de mogelijkheden.

Je krijgt alle producten mee in een mooie en handige Viking tas. Grotere bestellingen worden meestal geleverd in grote plastic bakken. 

Bij terugkomst testen wij onze producten zorgvuldig voordat ze weer verhuurd zullen worden. Mocht het toch voorkomen dat er een koptelefoon niet werkt? Neem dan telefonisch contact met ons op zodat we direct een passende oplossing kunnen zoeken.

Jazeker! Bij terugkomst van onze producten na verhuur maken wij niet alleen onze koptelefoons, maar al onze producten grondig schoon. Hygiëne is natuurlijk ook voor ons super belangrijk.

Ja dat kan. Wij bezorgen in heel Nederland. Je kunt je bestelling thuis laten bezorgen door de optie thuisbezorgen te selecteren in het boekingssysteem.

De bestelling kan retour gebracht worden bij een PostNL locatie bij jou in de buurt middels dezelfde doos als waarin jouw bestelling is geleverd. Zie bij bestelling geleverde instructies.

WhatsApp openen
Hulp nodig?
Scan de code
Hi!
Kunnen we je helpen?
Stel een vraag via Whatsapp, we reageren meestal binnen 30 minuten!