Richard Heesen
Richard Heesen
Lees verder
Ideaal voor een feestje zonder dat er geluidsoverlast is voor de buurt kan de muziek uit de headphones worden gepompt. Vriendelijke en snelle service. Echt een aanrader.!
Rosa
Rosa
Lees verder
Top dingen! Goeie kwaliteit geluid. Snelle levering en retour. Makkelijk als je overlast bij je buren wild voorkomen!
Niels Uiterdijk
Niels Uiterdijk
Lees verder
Echt het beste feestje tot nu toe, dankzij de headphones!! Disco lampen aan, headphones op en het stille feestje kan beginnen! Muziek klinkt trouwens ook echt goed (goede kwaliteit).
Jan Prins
Jan Prins
Lees verder
Super goed en een helder geluid komt er uit de koptelefoons. Snel vriendelijk en klant gericht te woord gestaan. Ook erg goed dat ze ook een dj hebben kunnen regelen voor ons tuinfeest..
Maikel Wouters
Maikel Wouters
Lees verder
Fantastisch tuinfeestje georganiseerd met DJs vanuit een boomhut via meerdere kanalen. Bereik tot aan het zwembad. Aardige gasten, goeie apparatuur.

Silent disco huren Den Haag

Silent disco feestje organiseren in Den Haag?

Huur gemakkelijk silent disco koptelefoons in Den Haag door hieronder het boekingsysteem door te lopen.
Silent disco Den Haag

Hoe werkt het boekingssysteem?

  1. Maak een keuze of je jouw bestelling op wilt halen in één van onze vestigingen of wilt laten thuisbezorgen.
  2. Kies vervolgens een ophaaldag of leverdag en kies een tijd. Kies je voor thuisbezorgen dan kun je de aangegeven tijd op 12:00 laten staan, omdat we voor levertijd afhankelijk zijn van de bezorgdienst.
  3. Vervolgens kun je in het volgende scherm een keuze maken tussen losse silent disco koptelefoons of voordelige silent disco sets.
  4. Op het volgende scherm daarna kies je hoeveel zenders je (extra) wilt en kun je kiezen om andere accessoires bij je bestelling toe te voegen, zoals een discolamp of rookmachine.  
  5. Ten slotte kun je je gegevens invoeren en de betaling doen per iDeal. Hierna wordt er contact met je opgenomen over de levering.

Silent disco sets:

Silent disco producten: