Silent disco tuinfeest

Ben je jarig, net geslaagd, gaan samenwonen of al een mooi aantal jaren getrouwd? Er is altijd wel een reden voor een goed feestje met familie en vrienden. En er is haast geen mooier decor dan je eigen kleurrijke tuin. Hoe je het beste tuinfeest organiseert met muziek maar zonder overlast? Je leest het hier.
Silent disco gebruiken in tuinfeest

Silent disco in jouw achtertuin!

Laten we maar meteen de oplossing geven; het beste tuinfeest krijg je met een silent disco pakket! Steek de zenders in het stopcontact en deel de koptelefoons uit. Door de hele tuin kan gedanst en gezongen worden. De zenders hebben namelijk een bereik tot wel 500 meter. Je kan dus flink uitpakken! En wat een leuk gezicht al die kleurtjes. Een goede buur als jij heeft de buren natuurlijk ook ingelicht of zelfs uitgenodigd. Van geluidsoverlast is in ieder geval geen sprake dit jaar. Vrolijk zingende mensen klinken een stuk aangenamer dan een harde bas die tussen de huizen kaatst.

Meer tuinfeest tips!

We zetten ze even voor je op een rijtje:
  • Iets vieren doe je natuurlijk niet in je eentje. Prik (ruim op tijd) een datum en nodig al je vrienden, collega’s en/of familie uit om met jou mee te proosten.
  • Kleurrijke poncho’s zijn natuurlijk ook hartstikke leuk. De koptelefoons kunnen namelijk – net als de meeste andere elektronica – niet tegen nattigheid.
  • Niet te vergeten: boodschappen doen/bestellen en de drankjes koud zetten.
  • Buren inlichten of uitnodigen.
  • Niet geheel onbelangrijk, geef je bestelling minimaal 4 dagen van tevoren door via de webshop.

Silent disco sets: