Silent disco Schaatsen

Silent disco schaatsen? Organiseer een silent disco op jouw schaatsbaan!
Silent disco Schaatsen

Silent disco schaatsen

In de wintermaanden transformeren schaatsbanen in magische plekken waar jong en oud samenkomt om te genieten van de ijspret.

Maar stelt u zich eens voor dat deze ervaring naar een hoger niveau wordt getild met het unieke concept van ‘silent disco schaatsen’, aangeboden door Silent Disco Viking. Silent disco schaatsen is een innovatieve manier om de schaatservaring te verrijken en biedt een unieke kans voor schaatsbanen om zich te onderscheiden.

Wat is silent disco schaatsen?

Silent disco schaatsen combineert het plezier van schaatsen met de energie van een silent disco. Deelnemers krijgen draadloze hoofdtelefoons aangeboden waarmee ze kunnen schaatsen op de muziek van hun keuze, zonder anderen te storen.

Dit concept creëert een persoonlijke en tegelijkertijd gezamenlijke ervaring, waarbij elke schaatser zijn eigen muzikale wereld betreedt terwijl hij over het ijs glijdt.

De rol van Silent Disco Viking op uw evenement

Silent Disco Viking is een expert op het gebied van silent disco evenementen en biedt nu deze expertise aan voor schaatsbanen. Wij kunnen een standaardavond in de week organiseren waarbij schaatsers kunnen genieten van een silent disco op het ijs. Dit kan een vast onderdeel worden van het winterseizoen en trekt gegarandeerd een breed en enthousiast publiek aan.

We kunnen natuurlijk ook een lagere frequentie van silent disco schaatsevenementen doen en bijvoorbeeld starten met 1 pilot.

Ondersteuning op maat voor evenementen

Een samenwerking met Silent Disco Viking betekent niet alleen het leveren van de benodigde apparatuur. Wij bieden ook de mogelijkheid om een medewerker van Silent Disco Viking in te zetten voor ondersteuning en het geven van extra informatie tijdens de evenementen. Deze professional zal zorgen voor een soepele ervaring voor zowel de organisatoren als de deelnemers.

Flexibele prijsstructuren voor evenementen

Bij Silent Disco Viking begrijpen we dat elke schaatsbaan uniek is en verschillende behoeften heeft. Daarom bieden we flexibele prijsstructuren aan, aangepast aan de mate van samenwerking. Dit betekent dat we samen een prijsafspraak kunnen maken die past bij de aard en omvang van het evenement.

Voordelen van silent disco schaatsen

  1. Unieke beleving: Silent disco schaatsen is een vernieuwend concept dat een extra dimensie toevoegt aan het traditionele schaatsen.
  2. Trek meer bezoekers: Met dit unieke aanbod kunt u zich onderscheiden en een nieuw publiek aantrekken naar uw schaatsbaan.
  3. Flexibiliteit in muziekkeuze: Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende muziekkanalen, waardoor er voor ieder wat wils is.
  4. Geschikt voor alle leeftijden: Silent disco schaatsen is een activiteit die zowel jongeren als ouderen aanspreekt.
  5. Sociale interactie: Hoewel iedereen naar zijn eigen muziek luistert, bevordert het samen schaatsen de sociale interactie en verbondenheid.
Schaatsen met stille disco

Hoe werkt silent disco op de schaatsbaan?

De implementatie van silent disco schaatsen is eenvoudig. Silent Disco Viking levert de hoofdtelefoons en de benodigde apparatuur. Bezoekers krijgen bij binnenkomst een hoofdtelefoon die verbonden is met verschillende muziekkanalen.

Gedurende de avond kunnen ze schakelen tussen drie kanalen en genieten van hun favoriete muziek terwijl ze schaatsen. De drie kanalen worden aangestuurd door zenders. Deze kunnen door middel van dj’s of afspeellijsten voorzien worden van muziek.

Als je per kanaal zorgt voor verschillende muziekgenres dan kunnen de gasten kiezen welke muziek zij het leukste vinden. Zo spreekt je met silent disco schaatsen uiteindelijk meer verschillende doelgroepen aan.

Silent disco schaatsen realiseerbaar maken? Neem contact op!

Silent Disco Viking is enthousiast om schaatsbanen te helpen deze unieke ervaring te bieden. Met onze expertise en ondersteuning kan elke schaatsbaan een magische en muzikale winteravond creëren die bezoekers niet snel zullen vergeten.

Neem contact met ons op voor meer informatie en om de mogelijkheden voor uw schaatsbaan te bespreken. Laten we samen de wintermaanden nog specialer maken met silent disco schaatsen!

Voorbeelden van schaatbanen met silent disco evenementen

Schaatbaan Rotterdam

Drijvende IJsbaan Leiden

Schaatsbaan Breda

Schaatsbaan Eindhoven

IJzige Deuntjes in Haarlem

Dwerg op het ijs

Silent disco schaatsen
Jij bent de DJ!
Connect je mobiel, laptop of DJ-set met Bluetooth of 1 van de kabels.
Vorige slide
Volgende slide

Reviews

Richard Heesen
Richard Heesen
Lees verder
Ideaal voor een feestje zonder dat er geluidsoverlast is voor de buurt kan de muziek uit de headphones worden gepompt. Vriendelijke en snelle service. Echt een aanrader.!
Rosa
Rosa
Lees verder
Top dingen! Goeie kwaliteit geluid. Snelle levering en retour. Makkelijk als je overlast bij je buren wild voorkomen!
Niels Uiterdijk
Niels Uiterdijk
Lees verder
Echt het beste feestje tot nu toe, dankzij de headphones!! Disco lampen aan, headphones op en het stille feestje kan beginnen! Muziek klinkt trouwens ook echt goed (goede kwaliteit).
Jan Prins
Jan Prins
Lees verder
Super goed en een helder geluid komt er uit de koptelefoons. Snel vriendelijk en klant gericht te woord gestaan. Ook erg goed dat ze ook een dj hebben kunnen regelen voor ons tuinfeest..
Maikel Wouters
Maikel Wouters
Lees verder
Fantastisch tuinfeestje georganiseerd met DJs vanuit een boomhut via meerdere kanalen. Bereik tot aan het zwembad. Aardige gasten, goeie apparatuur.

Silent disco Sets

WhatsApp openen
Hulp nodig?
Scan de code
Hi!
Kunnen we je helpen?
Stel een vraag via Whatsapp, we reageren meestal binnen 30 minuten!