Silent Disco Party

Silent disco party brengt een betoverende sfeer vol dans en muzikaal plezier naar jouw evenement!
Silent disco party

Silent Disco Party is betaalbaar en super leuk met Silent Disco Viking!

Silent disco party geven om iets unieks en opwindends toe te voegen? Overweeg een silent disco party met de betaalbare en hoogwaardige apparatuur van Silent Disco Viking! Als dé voordeligste aanbieder van Nederland bieden wij een ongeëvenaarde ervaring voor slechts €2,95 per koptelefoon per dag. Lees verder om te ontdekken hoe je jouw party onvergetelijk maakt met onze silent disco sets.

Silent disco party met 4 vrouwen

Waarom Silent Disco Viking voor jouw Silent Disco Party?

1. Betaalbaar Partyplezier

Bij Silent Disco Viking geloven we dat plezier niet duur hoeft te zijn. Daarom betaal je bij ons slechts €2,95 per koptelefoon per dag. Onze voordelige prijzen maken silent disco parties toegankelijk voor iedereen!

2. Diverse Sets voor Elk Party

Of je nu een intieme party voor vrienden plant of een grootschalig evenement organiseert, wij hebben de perfecte silent disco set voor jou. Ontdek onze sets met 10, 25, of zelfs 50 koptelefoons voor een ongekende muzikale ervaring.

3. Uitbreidingsmogelijkheden

Wil je jouw silent disco party naar een hoger niveau tillen? Geen probleem! Al onze sets zijn eenvoudig uit te breiden met extra koptelefoons. Zo kunnen nog meer gasten deelnemen aan het party en meegenieten van de muziek.

Ontdek Onze Silent Disco Sets:

  1. Silent Disco Set Kids (10 koptelefoons)
  2. Silent Disco Set Medium (25 koptelefoons)
  3. Silent Disco Set XL (50 koptelefoons)

Flexibele Opties voor Ophalen en Bezorgen:

Bij Silent Disco Viking streven we naar gemak en flexibiliteit. Je kunt jouw gekozen set eenvoudig ophalen bij een van onze vestigingen in Rotterdam, Leiden of Capelle aan den IJssel. Heb je liever dat het bij jou thuis wordt bezorgd? Geen zorgen! Wij bieden een handige bezorg- en retouroptie aan voor slechts €9,99, inclusief retourlabel.

Vestigingen:

Ontdek waar je ons kunt vinden en jouw set kunt ophalen:

Maak van jouw party een onvergetelijke ervaring met Silent Disco Viking! Betaalbaar, flexibel en altijd vol partypleur. Reserveer vandaag nog jouw silent disco set en laat het party beginnen!

Silent disco party
Jij bent de DJ!
Connect je mobiel, laptop of DJ-set met Bluetooth of 1 van de kabels.
Vorige slide
Volgende slide

Reviews

Richard Heesen
Richard Heesen
Lees verder
Ideaal voor een feestje zonder dat er geluidsoverlast is voor de buurt kan de muziek uit de headphones worden gepompt. Vriendelijke en snelle service. Echt een aanrader.!
Rosa
Rosa
Lees verder
Top dingen! Goeie kwaliteit geluid. Snelle levering en retour. Makkelijk als je overlast bij je buren wild voorkomen!
Niels Uiterdijk
Niels Uiterdijk
Lees verder
Echt het beste feestje tot nu toe, dankzij de headphones!! Disco lampen aan, headphones op en het stille feestje kan beginnen! Muziek klinkt trouwens ook echt goed (goede kwaliteit).
Jan Prins
Jan Prins
Lees verder
Super goed en een helder geluid komt er uit de koptelefoons. Snel vriendelijk en klant gericht te woord gestaan. Ook erg goed dat ze ook een dj hebben kunnen regelen voor ons tuinfeest..
Maikel Wouters
Maikel Wouters
Lees verder
Fantastisch tuinfeestje georganiseerd met DJs vanuit een boomhut via meerdere kanalen. Bereik tot aan het zwembad. Aardige gasten, goeie apparatuur.

Silent disco Sets

WhatsApp openen
Hulp nodig?
Scan de code
Hi!
Kunnen we je helpen?
Stel een vraag via Whatsapp, we reageren meestal binnen 30 minuten!