Silent disco kinderfeestje

Een oververgetelijke dag aan je kinderen schenken? Geef ze een silent disco kinderfeestje!
Silent disco kinderfeestje sinterklaas

Unieke en betaalbare silent disco kinderfeestjes

Ben je op zoek naar een unieke en onvergetelijke manier om een kinderfeestje te vieren? Ontdek dan de magie van een Silent Disco Kinderfeestje met Silent Disco Viking! Wij zijn dé voordeligste aanbieder van silent disco apparatuur in Nederland, en met onze speciale Silent Disco Kids set wordt elk feestje een onvergetelijke ervaring. Lees verder om te ontdekken waarom Silent Disco Viking de ideale keuze is voor jouw kinderfeestje.

Waarom Silent Disco Viking?

Bij Silent Disco Viking begrijpen we dat het vieren van een kinderfeestje uniek en speciaal moet zijn. Onze silent disco apparatuur is van topkwaliteit en zorgt voor een feestelijke sfeer zonder geluidsoverlast. Wat ons echt onderscheidt, is onze betaalbaarheid. Voor slechts € 2,95 per koptelefoon per dag kun je bij ons de Silent Disco Kids set huren. Maar dat is niet alles; we bieden ook verschillende sets aan om de kosten nog verder te verlagen.

Onze Silent Disco Kids set bevat:

  • 10 koptelefoons
  • 1 zender
  • 1 discolamp
  • 1 confettikanon
  • Een glow-in-the-dark bandje voor elke kleine Viking!

En als je meer gasten hebt, kun je de set eenvoudig uitbreiden met extra koptelefoons. Bij Silent Disco Viking geloven we in gemak, daarom kun je de set ophalen bij een van onze vestigingen in Rotterdam, Leiden of Capelle aan den IJssel. Als dat niet handig is, bieden we ook een bezorg- en retouroptie aan voor slechts 9,99 euro.

Silent Disco Viking Vestigingen:

Silent disco kinderfeestje halloween

Wanneer kun je een silent disco kinderfeestje geven?

Bij Silent Disco Viking geloven we dat er altijd een reden is om een feestje te vieren! Naast verjaardagen zijn er tal van gelegenheden waarop een Silent Disco Kinderfeestje een geweldige toevoeging kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan:

  1. Sinterklaasfeest: Maak het Sinterklaasfeest extra speciaal met een Silent Disco! Laat de kinderen dansen op vrolijke Sinterklaasliedjes met hun eigen draadloze koptelefoons.
  2. Koningsdagviering: Geef een koninklijke touch aan Koningsdag met een Silent Disco Kinderfeestje. Laat de kleintjes dansen op hits in het thema van oranje en koninklijke feestvreugde.
  3. Halloween Party: Creëer een griezelig leuke sfeer tijdens Halloween met onze Silent Disco Kids set. Laat de kinderen dansen op spookachtige deuntjes en voeg een vleugje magie toe aan het feest.
  4. Schoolvakantie Afsluiting: Sluit de schoolvakantie op een feestelijke manier af met een Silent Disco Kinderfeestje. Laat de kinderen hun vakantieherinneringen vieren met dans en muziek.

Met Silent Disco Viking wordt elk moment een reden om te feesten! Ontdek de eindeloze mogelijkheden van een Silent Disco Kinderfeestje en maak herinneringen die een leven lang meegaan. Bestel nu onze speciale Silent Disco Kids set en geef jouw kinderfeestje een onvergetelijke twist!

Silent disco kinderfeestje buiten
Jij bent de DJ!
Connect je mobiel, laptop of DJ-set met Bluetooth of 1 van de kabels.
Vorige slide
Volgende slide

Reviews

Richard Heesen
Richard Heesen
Lees verder
Ideaal voor een feestje zonder dat er geluidsoverlast is voor de buurt kan de muziek uit de headphones worden gepompt. Vriendelijke en snelle service. Echt een aanrader.!
Rosa
Rosa
Lees verder
Top dingen! Goeie kwaliteit geluid. Snelle levering en retour. Makkelijk als je overlast bij je buren wild voorkomen!
Niels Uiterdijk
Niels Uiterdijk
Lees verder
Echt het beste feestje tot nu toe, dankzij de headphones!! Disco lampen aan, headphones op en het stille feestje kan beginnen! Muziek klinkt trouwens ook echt goed (goede kwaliteit).
Jan Prins
Jan Prins
Lees verder
Super goed en een helder geluid komt er uit de koptelefoons. Snel vriendelijk en klant gericht te woord gestaan. Ook erg goed dat ze ook een dj hebben kunnen regelen voor ons tuinfeest..
Maikel Wouters
Maikel Wouters
Lees verder
Fantastisch tuinfeestje georganiseerd met DJs vanuit een boomhut via meerdere kanalen. Bereik tot aan het zwembad. Aardige gasten, goeie apparatuur.

Silent disco Sets

WhatsApp openen
Hulp nodig?
Scan de code
Hi!
Kunnen we je helpen?
Stel een vraag via Whatsapp, we reageren meestal binnen 30 minuten!