Silent disco december

Geef een silent disco in december, bijvoorbeeld met sinterklaas, kerst of oud en nieuw!
Silent disco met kerst

Silent disco in december

Ben je op zoek naar een unieke en feestelijke manier om de decembermaand te vieren? Overweeg dan eens een silent disco feestje! Bij Silent Disco Viking, de voordeligste aanbieder van Nederland, kun je voor slechts €2,95 per koptelefoon per dag alles vinden wat je nodig hebt om jouw evenement onvergetelijk te maken.

Silent disco thema’s voor december

  1. Sinterklaas silent disco Trap de feestmaand af met een sinterklaaseditie van de silent disco. Dans op vrolijke Sinterklaasliedjes en laat de Sint en zijn Pieten swingen op het ritme van de muziek.
  2. Kerst silent disco Breng de kerstsfeer naar een hoger niveau met een kerst-themed silent disco. Denk aan kerstklassiekers gemixt met hedendaagse hits. Vergeet niet je mooiste kerstoutfit aan te trekken!
  3. Oud en nieuw silent disco Dans het oude jaar uit en het nieuwe jaar in met een knallende oud en nieuw silent disco. Speel in op de feeststemming met een mix van de beste nummers van het afgelopen jaar.
Silent disco kinderfeestje sinterklaas

Voordelige silent disco sets

Bij Silent Disco Viking kun je kiezen uit verschillende voordelige sets om jouw decemberfeest compleet te maken. Of je nu een klein feestje thuis organiseert of een groter evenement op een specifieke locatie, er is altijd een geschikte set voor jou.

  1. Silent Disco Set 10 koptelefoons Perfect voor intieme bijeenkomsten en kleine feestjes. Voor slechts €2,95 per koptelefoon per dag ben je klaar om te feesten.
  2. Silent Disco Set 25 koptelefoons Geschikt voor middelgrote groepen. Met deze set wordt jouw feest nog betaalbaarder.
  3. Silent Disco Set 50 koptelefoons Voor grotere evenementen en feesten waar iedereen mee wil doen. De beste prijs per koptelefoon voor een groots feest.

Uitbreidingsmogelijkheden

Wil je de silent disco set uitbreiden met extra koptelefoons? Geen probleem! Silent Disco Viking biedt de flexibiliteit om jouw feest aan te passen aan de grootte van jouw gastenlijst. Kijk op onze website voor meer informatie over uitbreidingsmogelijkheden.

Gemakkelijk pphalen of laten bezorgen

Je kunt jouw silent disco set ophalen bij een van onze vestigingen in Rotterdam, Leiden of Capelle aan den IJssel. Voor het ultieme gemak bieden wij ook de mogelijkheid om de set eenvoudig thuis te laten bezorgen en terug te sturen met een retourlabel voor slechts €9,99.

Voorbeelden van bezorglocaties

Kies Silent Disco Viking voor een betaalbaar, flexibel en feestelijk decemberfeest. Dans in stijl en maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring met onze hoogwaardige silent disco apparatuur. Feest ze!

Silent disco december kerstboom
Jij bent de DJ!
Connect je mobiel, laptop of DJ-set met Bluetooth of 1 van de kabels.
Vorige slide
Volgende slide

Reviews

Richard Heesen
Richard Heesen
Lees verder
Ideaal voor een feestje zonder dat er geluidsoverlast is voor de buurt kan de muziek uit de headphones worden gepompt. Vriendelijke en snelle service. Echt een aanrader.!
Rosa
Rosa
Lees verder
Top dingen! Goeie kwaliteit geluid. Snelle levering en retour. Makkelijk als je overlast bij je buren wild voorkomen!
Niels Uiterdijk
Niels Uiterdijk
Lees verder
Echt het beste feestje tot nu toe, dankzij de headphones!! Disco lampen aan, headphones op en het stille feestje kan beginnen! Muziek klinkt trouwens ook echt goed (goede kwaliteit).
Jan Prins
Jan Prins
Lees verder
Super goed en een helder geluid komt er uit de koptelefoons. Snel vriendelijk en klant gericht te woord gestaan. Ook erg goed dat ze ook een dj hebben kunnen regelen voor ons tuinfeest..
Maikel Wouters
Maikel Wouters
Lees verder
Fantastisch tuinfeestje georganiseerd met DJs vanuit een boomhut via meerdere kanalen. Bereik tot aan het zwembad. Aardige gasten, goeie apparatuur.

Silent disco Sets

WhatsApp openen
Hulp nodig?
Scan de code
Hi!
Kunnen we je helpen?
Stel een vraag via Whatsapp, we reageren meestal binnen 30 minuten!