Silent disco festival

Silent disco festival? Organisator van een festival en wil je silent disco toevoegen aan jouw evenement?
Silent disco dj op festival

Silent disco festival: Maak van jouw evenement een dansfeest sensatie met Silent Disco Viking!

Ben je op zoek naar de perfecte manier om je festival naar een hoger niveau te tillen? Wil je een unieke ervaring bieden aan je bezoekers? Overweeg dan om een silent disco area toe te voegen aan je evenement!

Silent Disco Viking staat klaar om jouw festival te transformeren in een dansfeest sensatie waar nog lang over gesproken zal worden.

Silent disco festival: De ultieme danservaring

Een silent disco festival is veel meer dan alleen maar muziek. Het is een ervaring die je gasten nooit zullen vergeten. Bij Silent Disco Viking begrijpen we dit als geen ander.

We zijn gespecialiseerd in het organiseren van stille disco’s op feesten en evenementen, en we weten precies wat er nodig is om van jouw feest een groot succes te maken.

Wat kan Silent Disco Viking voor jouw festival betekenen?

State-of-the-art koptelefoons

Onze koptelefoons zijn van topkwaliteit en zorgen voor een kristalhelder geluid. Elke gast kan kiezen tussen verschillende kanalen op hun koptelefoon, zodat ze kunnen genieten van hun favoriete muziekstijl.

Of het nu gaat om elektronische dance beats, hip-hop, of rock, iedereen kan dansen op zijn eigen ritme. Onze koptelefoons maken het mogelijk om een unieke en persoonlijke ervaring te creëren op jouw disco.

Deskundige ondersteuning

Wij begrijpen dat het organiseren van een silent disco area op je festival een uitdaging kan zijn. Daarom bieden we deskundige ondersteuning aan festivals die met ons samenwerken. Onze medewerkers staan klaar om te helpen bij de opzet, het beheer, en de coördinatie van de silent disco area.

Zo kun je je concentreren op andere aspecten van je festival, terwijl wij zorgen voor een vlekkeloze uitvoering van het silent disco feest.

Flexibele samenwerking en prijzen

Bij Silent Disco Viking begrijpen we dat elk feest uniek is. Daarom bieden we flexibele samenwerkingsopties en prijzen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Of je nu een klein intiem feest organiseert of een grootschalig evenement, we kunnen een oplossing op maat bieden die past bij je budget en doelen.

Silent disco medewerkers op festival

Silent Disco Viking: De partner voor jouw silent disco feest

Als je op zoek bent naar de perfecte manier om je festival te laten opvallen en je bezoekers een onvergetelijke ervaring te bieden, dan is Silent Disco Viking de partner die je zoekt. Met onze hoogwaardige koptelefoons en deskundige ondersteuning, kunnen we van jouw evenement een dansfeest sensatie maken.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe Silent Disco Viking jouw silent disco festival naar een hoger niveau kan tillen. Samen kunnen we een onvergetelijke ervaring creëren voor je gasten en je feest laten schitteren als nooit tevoren!

Waarom silent disco op jouw festival?

Een silent disco festival is de perfecte manier om je evenement te onderscheiden van de rest en je gasten een unieke en memorabele ervaring te bieden.

Silent Disco Viking is er om je te helpen bij het organiseren van een onvergetelijk party met hoogwaardige koptelefoons en deskundige ondersteuning.

Neem contact met ons op en ontdek hoe we van jouw party een dansfeest sensatie kunnen maken!

Dansen tot in de vroege uurtjes

Een silent disco festival met Silent Disco Viking betekent dat je gasten kunnen blijven dansen tot in de vroege uurtjes op jouw evenement. De party stopt niet wanneer de reguliere muziekoptredens eindigen.

Met onze draadloze koptelefoons kunnen feestgangers hun eigen avond samenstellen en genieten van de muziek die ze willen, zelfs in de zomer ’s nachts. Het wordt een avond vol energie, ritme en onvergetelijke herinneringen.

Samen dansen met vrienden

Een silent disco festival is ook de ideale gelegenheid om samen te dansen met vrienden. Met onze koptelefoons kunnen groepen vrienden gemakkelijk schakelen tussen kanalen en genieten van hun favoriete nummers die door de dj wordt gedraaid.

Het creëert een gevoel van verbondenheid en samenzijn, waar vriendschappen worden versterkt en herinneringen worden gemaakt. Er kunnen maximaal 3 dj’s op de silent disco worden aangesloten.

Zo kan iedere gast een keuze maken welke dj hij/zij het fijnste vind om op te dansen op de dansvloer en lekker mee te zingen. Elke dj beheert namelijk 1 kanaal en een koptelefoon kan 3 kanalen ontvangen.

Maak van jouw evenement een silent disco show!

Kortom, Silent Disco Viking verhuur kan jouw evenement transformeren in een onvergetelijke silent disco show.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden hoe Silent Disco Viking jouw evenement naar een hoger niveau kan tillen.

Samen kunnen we een onvergetelijke avond vol dans, muziek en plezier creëren die je gasten nog lang zullen herinneren!

silent disco festival
Jij bent de DJ!
Connect je mobiel, laptop of DJ-set met Bluetooth of 1 van de kabels.
Vorige slide
Volgende slide

Reviews

Richard Heesen
Richard Heesen
Lees verder
Ideaal voor een feestje zonder dat er geluidsoverlast is voor de buurt kan de muziek uit de headphones worden gepompt. Vriendelijke en snelle service. Echt een aanrader.!
Rosa
Rosa
Lees verder
Top dingen! Goeie kwaliteit geluid. Snelle levering en retour. Makkelijk als je overlast bij je buren wild voorkomen!
Niels Uiterdijk
Niels Uiterdijk
Lees verder
Echt het beste feestje tot nu toe, dankzij de headphones!! Disco lampen aan, headphones op en het stille feestje kan beginnen! Muziek klinkt trouwens ook echt goed (goede kwaliteit).
Jan Prins
Jan Prins
Lees verder
Super goed en een helder geluid komt er uit de koptelefoons. Snel vriendelijk en klant gericht te woord gestaan. Ook erg goed dat ze ook een dj hebben kunnen regelen voor ons tuinfeest..
Maikel Wouters
Maikel Wouters
Lees verder
Fantastisch tuinfeestje georganiseerd met DJs vanuit een boomhut via meerdere kanalen. Bereik tot aan het zwembad. Aardige gasten, goeie apparatuur.

Silent disco Sets

WhatsApp openen
Hulp nodig?
Scan de code
Hi!
Kunnen we je helpen?
Stel een vraag via Whatsapp, we reageren meestal binnen 30 minuten!