Silent disco Cruise

Ontdek Haarlem en Spaarndam met de Silent Disco Cruise
Silent Disco Cruise in Haarlem en Spaarndam

Vaar en feest in stijl: Ontdek Haarlem en Spaarndam met onze Silent Disco Cruise

Stap aan boord bij Haarlem Citytours en ontdek Haarlem en Spaarndam op een onvergetelijke manier! 

Ervaar de sfeer en charme van deze prachtige locaties, terwijl je geniet van een ontspannen tocht over het water. Maak je dag compleet met een bijzondere mix van gezelligheid en unieke uitzichten.

Met de Silent Disco Cruise weet je zeker dat je een onvergetelijke rondvaart krijgt! Geruisloos feesten op onze elektrische rondvaartboot is een absolute aanrader, ook met DJ te boeken. Laat je verrassen door onze topklasse service, inclusief heerlijke hapjes en verfrissende drankjes, mogelijk gemaakt door fantastische samenwerkingen. 

Neem snel een kijkje op de website en reserveer je rondvaart.

www.haarlemcitytours.nl

silent disco varen in haarlem en spaarndam

Fluisterende golven en historische gevels

Drijf zachtjes door de verstilde wateren van Haarlem en Spaarndam, waar elke golf fluistert van vervlogen tijden en elke brug je uitnodigt tot een wereld van rustige verwondering. Terwijl de historische gevels en levendige kades langzaam voorbijglijden, biedt de Silent Disco Cruise je een unieke manier om je volledig onder te dompelen in de serene sfeer van deze charmante steden.

Een symfonie van stilte

Met een silent disco headset op je oren, verandert de wereld om je heen in een intiem podium waarop alleen jij en de muziek bestaan. De zachte beats synchroniseren met de kabbelende golven onder je, terwijl je loskomt van de dagelijkse sleur. Het is een magische ervaring waarbij de muziek je zachtjes door de tijd leidt, langs de verborgen schoonheden van Haarlem en Spaarndam.

Ontsnap aan de realiteit

Ontsnap aan de realiteit en laat je leiden door de harmonie van historie en hedendaagse klanken. Verlies jezelf in de schoonheid van het moment met elke zucht van de wind, elke reflectie op het water. Dit is niet zomaar een rondvaart; dit is een reis naar het hart van rust en muzikale vervoering.

Een reis van zintuiglijke verrijking

Stap aan boord en laat de Silent Disco Cruise je zintuigen verrijken en je ziel verkwikken. Haarlem en Spaarndam wachten om opnieuw ontdekt te worden, maar nu op de golven van betoverende muziek en ongeëvenaarde stilte.

silent disco varen in haarlem en spaarndam 2
Jij bent de DJ!
Connect je mobiel, laptop of DJ-set met Bluetooth of 1 van de kabels.
Vorige slide
Volgende slide

Reviews

Richard Heesen
Richard Heesen
Lees verder
Ideaal voor een feestje zonder dat er geluidsoverlast is voor de buurt kan de muziek uit de headphones worden gepompt. Vriendelijke en snelle service. Echt een aanrader.!
Rosa
Rosa
Lees verder
Top dingen! Goeie kwaliteit geluid. Snelle levering en retour. Makkelijk als je overlast bij je buren wild voorkomen!
Niels Uiterdijk
Niels Uiterdijk
Lees verder
Echt het beste feestje tot nu toe, dankzij de headphones!! Disco lampen aan, headphones op en het stille feestje kan beginnen! Muziek klinkt trouwens ook echt goed (goede kwaliteit).
Jan Prins
Jan Prins
Lees verder
Super goed en een helder geluid komt er uit de koptelefoons. Snel vriendelijk en klant gericht te woord gestaan. Ook erg goed dat ze ook een dj hebben kunnen regelen voor ons tuinfeest..
Maikel Wouters
Maikel Wouters
Lees verder
Fantastisch tuinfeestje georganiseerd met DJs vanuit een boomhut via meerdere kanalen. Bereik tot aan het zwembad. Aardige gasten, goeie apparatuur.

Silent disco Sets

WhatsApp openen
Hulp nodig?
Scan de code
Hi!
Kunnen we je helpen?
Stel een vraag via Whatsapp, we reageren meestal binnen 30 minuten!