Silent disco bruiloft

Silent disco op jouw bruiloft? Maak jouw trouwerij uniek met Silent disco!
stille bruiloft

Silent disco bruiloft, laat je gasten een onvergetelijke avond ervaren!

Je bruiloft is een van de belangrijkste dagen van je leven, en je wilt ervoor zorgen dat alles perfect verloopt. Als je op zoek bent naar een unieke en opwindende manier om je bruiloftsfeest naar een hoger niveau te tillen, overweeg dan eens een “Silent Disco Bruiloft”.

Silent Disco Bruiloft: Wat is het?

Een silent disco bruiloft is een innovatieve en leuke manier om muziek op je bruiloftsfeest te ervaren. In plaats van luide muziek door speakers heen die de hele zaal vult, dragen je gasten namelijk silent disco koptelefoons waar de muziek dus te horen is. Dit betekent dat ze zelf hun volume kunnen regelen en kunnen kiezen naar welke muziek ze willen luisteren.

Silent Disco Viking: De experts in silent disco bruiloften

Bij Silent Disco Viking begrijpen we hoe belangrijk je bruiloft is, en we zijn hier om ervoor te zorgen dat je silent disco bruiloft een groot succes wordt. We bieden een uitgebreide silent disco set die alles bevat wat je nodig hebt. Onze koptelefoons zijn van de hoogste kwaliteit en zorgen voor een kristalhelder geluid.

Service

Wat Silent Disco Viking onderscheidt van de rest, is onze toewijding aan service. We bieden niet alleen de benodigde apparatuur, maar we kunnen ook een medewerker sturen om je te helpen met de installatie en ondersteuning tijdens je trouwerij. Onze medewerkers zijn ervaren en staan klaar om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, zodat jij en je gasten een onvergetelijke silent disco bruiloft meemaken.

Silent disco bruiloft

Overal toepasbaar

Het concept kan overal toegevoegd worden, niet alleen in een silent disco club. We hebben zelfs draadloze zenders op accu. Hierdoor kun je een silent disco meemaken in de meest afgelegen plekken. Jouw bruiloft zou kunnen lijken op een festival, bij een festival bruiloft past natuurlijk wel deze flexibiliteit.

Stille bruiloft met of zonder dj

Of je nu professionele dj’s inhuurt met een mobiele dj booth via een dj boekingsbureau of je neefje laten draaien of allebei. Geen probleem. Je kunt drie verschillende kanalen gebruiken om muziek over te versturen naar je gasten. Je hebt voor een silence disco helemaal geen gespecialiseerde dj’s nodig. Je kunt je muziek regelen met bluetooth of AUX.

Weddingplanners

Wij nodigen weddingplanners en andere bedrijven die bruiloften organiseren graag uit om contact met ons op te nemen voor mogelijke samenwerkingsmogelijkheden. Door met Silent Disco Viking samen te werken, kunnen we de silent disco-ervaring naar nog meer bruiloften brengen en zorgen voor een unieke en onvergetelijke toevoeging aan elk evenement.

Wat is er leuk aan een silent wedding?

Een silent wedding, ook wel bekend als een stille bruiloft of een silent disco bruiloft, biedt een unieke en opwindende ervaring voor bruidsparen en hun gasten. Hier zijn enkele redenen waarom een silent wedding zo leuk en onvergetelijk kan zijn:

1. Volume regel je zelf

Een van de grootste voordelen van een silent wedding is de flexibiliteit voor de gasten. Elke gast krijgt een draadloze koptelefoon waarmee ze hun eigen volume kunnen regelen en kunnen schakelen tussen verschillende muziekkanalen. Dit betekent dat gasten kunnen genieten van de muziek zonder zich zorgen te maken over het volume, waardoor ze kunnen praten en dansen zonder beperkingen.

2. Verschillende muziek

Silent weddings bieden de mogelijkheid om meerdere muziekgenres tegelijkertijd af te spelen. Dit betekent dat gasten kunnen kiezen tussen verschillende kanalen met diverse muziekstijlen, zodat iedereen van hun favoriete deuntjes kan genieten. Het maakt niet uit of je van rock, pop, elektronische muziek of zelfs klassieke deuntjes houdt; er is voor elk wat wils.

3. Lekker meezingen

Silent weddings creëren vaak een mysterieuze en intieme sfeer. Aan de buitenkant lijkt het misschien stil, maar zodra gasten hun koptelefoons opzetten, wordt de ruimte gevuld met muziek en beweging. Dit geeft de bruiloft een bijzondere charme en zorgt ervoor dat gasten zich betrokken voelen bij de festiviteiten.

4. Geen geluidsoverlast

Dit concept elimineert het probleem van geluidsoverlast. Dit is vooral handig als de bruiloft op een locatie met geluidsbeperkingen wordt gehouden of als je wilt voorkomen dat omwonenden worden gestoord. Gasten kunnen dansen en feesten zonder het risico van klachten over lawaai.

5. Herinneringen en foto’s

Gasten die deelnemen aan een silent wedding zullen deze unieke ervaring niet snel vergeten. Het levert vaak prachtige en humoristische foto’s op, waarop mensen te zien zijn met hun koptelefoons op en aan het dansen of zingen. Deze foto’s zullen nog vele jaren na de bruiloft mooie herinneringen oproepen.

6. Verras je gasten

Silent weddings kunnen een verrassend element aan je bruiloft toevoegen. Gasten verwachten misschien niet direct een stille disco, wat het des te leuker maakt wanneer ze ontdekken wat er aan de hand is.

Al met al kan een silent wedding een onvergetelijke ervaring zijn, zowel voor het bruidspaar als voor hun gasten. Het biedt een alternatieve manier om van muziek te genieten en voegt een speels element toe aan de viering. Het is een keuze die zeker de moeite waard is om te overwegen voor stellen die op zoek zijn naar een bruiloft die anders is dan alle anderen.

bruiloft silent disco
Jij bent de DJ!
Connect je mobiel, laptop of DJ-set met Bluetooth of 1 van de kabels.
Vorige slide
Volgende slide

Reviews

Richard Heesen
Richard Heesen
Lees verder
Ideaal voor een feestje zonder dat er geluidsoverlast is voor de buurt kan de muziek uit de headphones worden gepompt. Vriendelijke en snelle service. Echt een aanrader.!
Rosa
Rosa
Lees verder
Top dingen! Goeie kwaliteit geluid. Snelle levering en retour. Makkelijk als je overlast bij je buren wild voorkomen!
Niels Uiterdijk
Niels Uiterdijk
Lees verder
Echt het beste feestje tot nu toe, dankzij de headphones!! Disco lampen aan, headphones op en het stille feestje kan beginnen! Muziek klinkt trouwens ook echt goed (goede kwaliteit).
Jan Prins
Jan Prins
Lees verder
Super goed en een helder geluid komt er uit de koptelefoons. Snel vriendelijk en klant gericht te woord gestaan. Ook erg goed dat ze ook een dj hebben kunnen regelen voor ons tuinfeest..
Maikel Wouters
Maikel Wouters
Lees verder
Fantastisch tuinfeestje georganiseerd met DJs vanuit een boomhut via meerdere kanalen. Bereik tot aan het zwembad. Aardige gasten, goeie apparatuur.

Silent disco Sets

WhatsApp openen
Hulp nodig?
Scan de code
Hi!
Kunnen we je helpen?
Stel een vraag via Whatsapp, we reageren meestal binnen 30 minuten!