Silent disco Cruise in Rotterdam

Ervaar de magie van Rotterdam op het water met een unieke Silent Disco Cruise.
Silent Disco disco met bootverhuur admiraal

Silent disco op de wateren van Rotterdam

Stap aan boord bij Bootverhuur De Admiraal met familie, vrienden of collega’s en geniet van een ontspannen dag op het water. Bij Bootverhuur de Admiraal kun je zonder vaarbewijs een boot huren of een boot met schipper boeken. Vaar over de Rotte, de Bergse Plassen, de Kralingse Plas en zelfs de Rottemeren. Maak je dag compleet met onze heerlijke hapjes en drankjes. Maak van je rondvaart helemaal een unieke ervaring door een silent disco toe te voegen aan je tocht over het water.

Bezoek de website en reserveer vandaag nog je rondvaart op:

www.bootverhuurdeadmiraal.nl

silent disco varen in Rotterdam

Ontdek Nieuwe Wateren

Vaar weg van de alledaagse drukte en ontdek de pracht van Rotterdam vanaf het water! In samenwerking met Silent Disco Viking nodigt Bootverhuur De Admiraal je uit voor een onvergetelijke ervaring. Of je nu kiest voor een zelfstandige tocht zonder vaarbewijs of het gemak van een schipper aan boord, de schoonheid van de Rotte, de Bergse Plassen, de Kralingse Plas en de Rottemeren wacht op je.

Muziek en water

Terwijl je door de kalme wateren glijdt, kun je met familie, vrienden of collega’s genieten van niet alleen de serene uitzichten maar ook van een unieke silent disco ervaring. Zet je silent disco hoofdtelefoon op en laat je meeslepen door de muziek die perfect samengaat met het kabbelende water. Onze speciaal geselecteerde playlists zorgen voor de juiste vibe aan boord, terwijl je tegelijkertijd de stad op een heel nieuwe manier ervaart.

Culinaire verwennerij aan boord

Maak je dag op het water compleet met onze heerlijke hapjes en verfrissende drankjes. Bootverhuur De Admiraal en Silent Disco Viking zorgen samen voor een zorgeloze en muzikaal verrijkte dag uit. Boek je boot, kies je playlist en laat de magie van Rotterdam en de muziek je leiden op dit unieke avontuur. Ontdek, dans en geniet – Rotterdam heeft nog nooit zo goed geklonken!

silent disco de admiraal
Jij bent de DJ!
Connect je mobiel, laptop of DJ-set met Bluetooth of 1 van de kabels.
Vorige slide
Volgende slide

Reviews

Richard Heesen
Richard Heesen
Lees verder
Ideaal voor een feestje zonder dat er geluidsoverlast is voor de buurt kan de muziek uit de headphones worden gepompt. Vriendelijke en snelle service. Echt een aanrader.!
Rosa
Rosa
Lees verder
Top dingen! Goeie kwaliteit geluid. Snelle levering en retour. Makkelijk als je overlast bij je buren wild voorkomen!
Niels Uiterdijk
Niels Uiterdijk
Lees verder
Echt het beste feestje tot nu toe, dankzij de headphones!! Disco lampen aan, headphones op en het stille feestje kan beginnen! Muziek klinkt trouwens ook echt goed (goede kwaliteit).
Jan Prins
Jan Prins
Lees verder
Super goed en een helder geluid komt er uit de koptelefoons. Snel vriendelijk en klant gericht te woord gestaan. Ook erg goed dat ze ook een dj hebben kunnen regelen voor ons tuinfeest..
Maikel Wouters
Maikel Wouters
Lees verder
Fantastisch tuinfeestje georganiseerd met DJs vanuit een boomhut via meerdere kanalen. Bereik tot aan het zwembad. Aardige gasten, goeie apparatuur.

Silent disco Sets

WhatsApp openen
Hulp nodig?
Scan de code
Hi!
Kunnen we je helpen?
Stel een vraag via Whatsapp, we reageren meestal binnen 30 minuten!