Silent disco zender bluetooth

19,99

per item per dag

Korte productbeschrijving

  • Gratis zender en discolamp bij iedere bestelling!
  • 1 van de 3 kanalen bedienen
  • Makkelijk instelbaar(plug-and-play)
  • 150 meter bereik
  • Bluetooth

Zender

Met 1 zender kun je 1 kanaal voor de silent disco koptelefoons bedienen. Voor jouw silent disco feestje heb je minimaal 1 en maximaal 3 zenders nodig.

Instelbaarheid (plug-and-play)

Elke zender heeft een schuifje dat je kunt verstellen naar kanaal 1, 2 of 3. Zet nooit 2 zenders op hetzelfde kanaal want die geeft storing.

Kleuren

Elke zender heeft een eigen kleur. Zo heeft kanaal 1 bijvoorbeeld kleur groen, kanaal 2 kleur blauw en kanaal 3 kleur rood. Welke kleur licht de koptelefoon uitstraalt geeft dus aan op welk van de 3 kanalen de koptelefoon staat ingeschakeld. Elke koptelefoon kan makkelijk wisselen van kanaal door op de koptelefoon het kanaal in te stellen met eenzelfde schuifje.

Maximaal 3 kanalen

Een koptelefoon kan maximaal 3 verschillende kanalen ontvangen. Daarom is het maximaal benodigde zenders dus 3.

Bereik

Een zender heeft in optimale omstandigheden een zendbereik van 150 meter.

Bluetooth

Deze zender werkt via een bluetooth verbinding. Dat houdt in dat je de zender makkelijk kunt koppelen met een smartphone, tablet of laptop.

 

Instelbare kanalen

1, 2, 3

Instelbaarheid

Plug-and-play

Bereik

150 meter

Compatibel met

Alle bluetooth apparaten

Bedrijfsreviews:
Richard Heesen
Richard Heesen
Lees verder
Ideaal voor een feestje zonder dat er geluidsoverlast is voor de buurt kan de muziek uit de headphones worden gepompt. Vriendelijke en snelle service. Echt een aanrader.!
Rosa
Rosa
Lees verder
Top dingen! Goeie kwaliteit geluid. Snelle levering en retour. Makkelijk als je overlast bij je buren wild voorkomen!
Niels Uiterdijk
Niels Uiterdijk
Lees verder
Echt het beste feestje tot nu toe, dankzij de headphones!! Disco lampen aan, headphones op en het stille feestje kan beginnen! Muziek klinkt trouwens ook echt goed (goede kwaliteit).
Jan Prins
Jan Prins
Lees verder
Super goed en een helder geluid komt er uit de koptelefoons. Snel vriendelijk en klant gericht te woord gestaan. Ook erg goed dat ze ook een dj hebben kunnen regelen voor ons tuinfeest..
Maikel Wouters
Maikel Wouters
Lees verder
Fantastisch tuinfeestje georganiseerd met DJs vanuit een boomhut via meerdere kanalen. Bereik tot aan het zwembad. Aardige gasten, goeie apparatuur.