Silent disco rookmachine

9,99

per item per dag

Korte productbeschrijving

  • Maak jouw silent disco party helemaal af!
  • Wordt geleverd met rookvloeistof
  • Aanrader i.c.m. de discolamp!

Rookmachine

Met deze rookmachine kun je elke ruimte van gemiddelde afmetingen hullen in een rookgordijn. Zijn compacte grootte maakt hem geschikt voor mobiele toepassingen. De machine voegt een fraaie atmosfeer toe aan de ruimte en zorgt ervoor dat verlichting mooi wordt weergegeven. Zijn verwarmingselement is efficiënt zodat de rookvloeistof snel wordt opgebrand en dit voorkomt verstopping en klontering.

Maak jouw silent disco compleet

Als je echt een top feest wilt hebben dan kun je niet zonder deze rookmachine. Samen met de discolamp van ons die je krijgt bij iedere bestelling zorgt dit voor een super leuke dansvloer waarin de lichteffecten beter tot hun recht komen.

AANRADER!

 

Wordt geleverd met

Rookvloeistof

Bedrijfsreviews:
Richard Heesen
Richard Heesen
Lees verder
Ideaal voor een feestje zonder dat er geluidsoverlast is voor de buurt kan de muziek uit de headphones worden gepompt. Vriendelijke en snelle service. Echt een aanrader.!
Rosa
Rosa
Lees verder
Top dingen! Goeie kwaliteit geluid. Snelle levering en retour. Makkelijk als je overlast bij je buren wild voorkomen!
Niels Uiterdijk
Niels Uiterdijk
Lees verder
Echt het beste feestje tot nu toe, dankzij de headphones!! Disco lampen aan, headphones op en het stille feestje kan beginnen! Muziek klinkt trouwens ook echt goed (goede kwaliteit).
Jan Prins
Jan Prins
Lees verder
Super goed en een helder geluid komt er uit de koptelefoons. Snel vriendelijk en klant gericht te woord gestaan. Ook erg goed dat ze ook een dj hebben kunnen regelen voor ons tuinfeest..
Maikel Wouters
Maikel Wouters
Lees verder
Fantastisch tuinfeestje georganiseerd met DJs vanuit een boomhut via meerdere kanalen. Bereik tot aan het zwembad. Aardige gasten, goeie apparatuur.