Silent disco discolamp

7,49

per item per dag

Korte productbeschrijving

  • Kleuren: Rood, groen, blauw, wit, amber en paars
  • Led-display
  • Plug-and-play
  • Werkt uitstekend i.c.m. rookmachine

Discolamp

Alsof de zon opkomt en felle, kleurrijke stralen op aarde loslaat. Toch is deze discolamp een stuk intelligenter dan de ster die onze aarde opwarmt. Dankzij een roterende chip met 6 kleurrijke LEDs (in rood, groen, blauw, amber, wit en paars) en de speciale transparante ‘dome’ worden honderden lichtstralen de ruimte in geprojecteerd.

Werking

De lamp is voorzien van een LED display en diverse menuknoppen zodat je toegang hebt tot de diverse instellingen. Kies onder andere uit de diverse ingebouwde programma’s met aanpasbare snelheid, of laat de discolamp dansen op maat van de muziek.

Plug-and-play

Stop de stekker in het stopcontact, kies een programma en je bent klaar om los te gaan!

In combinatie met rookmachine

Bij Silent Disco Viking is het ook mogelijk om een rookmachine te huren. Een echte goede tip van ons is om de rookmachine erbij te huren, dat geeft nog meer effect in combinatie met deze discolamp!

Aantal DMX kanalen

7

Kleuren lichtbron

rood, groen, blauw, wit, paars, amber

Werkt op batterij

nee

Vermogen

25 Watt

Bedrijfsreviews:
Richard Heesen
Richard Heesen
Lees verder
Ideaal voor een feestje zonder dat er geluidsoverlast is voor de buurt kan de muziek uit de headphones worden gepompt. Vriendelijke en snelle service. Echt een aanrader.!
Rosa
Rosa
Lees verder
Top dingen! Goeie kwaliteit geluid. Snelle levering en retour. Makkelijk als je overlast bij je buren wild voorkomen!
Niels Uiterdijk
Niels Uiterdijk
Lees verder
Echt het beste feestje tot nu toe, dankzij de headphones!! Disco lampen aan, headphones op en het stille feestje kan beginnen! Muziek klinkt trouwens ook echt goed (goede kwaliteit).
Jan Prins
Jan Prins
Lees verder
Super goed en een helder geluid komt er uit de koptelefoons. Snel vriendelijk en klant gericht te woord gestaan. Ook erg goed dat ze ook een dj hebben kunnen regelen voor ons tuinfeest..
Maikel Wouters
Maikel Wouters
Lees verder
Fantastisch tuinfeestje georganiseerd met DJs vanuit een boomhut via meerdere kanalen. Bereik tot aan het zwembad. Aardige gasten, goeie apparatuur.