SILENT DISCO UTRECHT

Silent disco huren Utrecht? Doorloop het reserveringssysteem hieronder en geef aan het aantal koptelefoons aan.
Jij bent de DJ!
Connect je mobiel, laptop of DJ-set met Bluetooth of 1 van de kabels.
Vorige slide
Volgende slide

Silent disco huren Utrecht?

Naast Utrecht bezorgen wij door héél Nederland. Waaronder grote steden als Rotterdam, Leiden, Den Haag, Zoetermeer etc. Je krijgt de koptelefoons en andere toebehoren zoals zenders, discolampen en rookmachines toegestuurd via een postorderbedrijf. De dag na je silent disco feest stuur je de spullen weer gemakkelijk terug in de verpakking waarin je het gekregen hebt. Zo simpel is dat.

Silent disco Sets

Reviews

Richard Heesen
Richard Heesen
Lees verder
Ideaal voor een feestje zonder dat er geluidsoverlast is voor de buurt kan de muziek uit de headphones worden gepompt. Vriendelijke en snelle service. Echt een aanrader.!
Rosa
Rosa
Lees verder
Top dingen! Goeie kwaliteit geluid. Snelle levering en retour. Makkelijk als je overlast bij je buren wild voorkomen!
Niels Uiterdijk
Niels Uiterdijk
Lees verder
Echt het beste feestje tot nu toe, dankzij de headphones!! Disco lampen aan, headphones op en het stille feestje kan beginnen! Muziek klinkt trouwens ook echt goed (goede kwaliteit).
Jan Prins
Jan Prins
Lees verder
Super goed en een helder geluid komt er uit de koptelefoons. Snel vriendelijk en klant gericht te woord gestaan. Ook erg goed dat ze ook een dj hebben kunnen regelen voor ons tuinfeest..
Maikel Wouters
Maikel Wouters
Lees verder
Fantastisch tuinfeestje georganiseerd met DJs vanuit een boomhut via meerdere kanalen. Bereik tot aan het zwembad. Aardige gasten, goeie apparatuur.
Silent disco Utrecht

Silent disco verhuur in Utrecht

Stap binnen in de bruisende wereld van Utrecht, waar historie en partygedruis hand in hand gaan. Silent Disco Viking, dé silent disco verhuurspecialist van heel Nederland, ontsluit de magie van een unieke ervaring voor Utrecht. Of je nu het glas heft op een huisfeest, tuinfeest, verjaardag, of als bedrijf een onvergetelijk evenement organiseert, Silent Disco Viking staat paraat!

utrecht silent disco organiseren verhuurbedrijf

Betaalbaar feesten in Utrecht

Utrecht, met haar 357.000 inwoners, verdient een party dat resoneert met haar levendige ziel. Bij Silent Disco Viking bezorgen we door heel Nederland, Utrecht inclusief, voor slechts € 9,99 bij een pakketpunt. En raad eens? Retourneren is in deze prijs inbegrepen! Voor een onvergelijkbare ervaring betaal je bij ons slechts € 2,95 per koptelefoon per dag. Ontdek waarom wij de meest voordelige silent disco verhuurder van Nederland zijn.

Complete ervaring – Ontdek onze sets

Maak jouw feest compleet met onze voordelige sets. Naast individuele koptelefoons bieden we discolampen, rookmachines en partytenten aan. Voor zakelijke evenementen is er zelfs de mogelijkheid om een van onze medewerkers ter plaatse te hebben voor extra assistentie.

Silent disco Utrecht – Stad van stil dansen

Silent disco Utrecht, met haar karakteristieke grachten en levendige atmosfeer, biedt de perfecte achtergrond voor een silent disco. Dans onder de schaduw van de Domtoren, geniet van de ambiance aan de Oudegracht, of creëer je eigen party in de verborgen steegjes van de stad.

Silent disco verhuur Utrecht

Plug-and-Play plezier

Het aansluiten van onze silent disco koptelefoons is kinderlijk eenvoudig. Het is gewoon plug-and-play. Koppel de zender aan je telefoon, DJ-set of andere muziekbron via AUX of Bluetooth, zet de koptelefoons aan, en het feest barst los!

Silent disco sets

Bij Silent Disco Viking bieden we diverse silent disco sets aan, perfect afgestemd op de behoeften van elk evenement in Utrecht. Of je nu een kleine bijeenkomst of een groot festival organiseert, wij hebben er een silent disco set voor.

Stille disco Utrecht: Een unieke manier van feesten

Ontdek de charme van een stille disco in het hart van Utrecht. In plaats van luide muziek die door de straten echoot, biedt een silent disco een persoonlijke en intieme danservaring. Dit maakt het ideaal voor locaties waar geluidsoverlast een zorg is.

Silent disco Utrecht

Silent disco organiseren in Utrecht

Organiseer je eigen silent disco in Utrecht met ons eenvoudige reserveringsproces. Kies de datum, het aantal koptelefoons, en eventuele extra’s zoals discolampen en rookmachines. Wij zorgen voor de rest, inclusief levering en installatie.

Silent fitness

Blijf niet achter bij de nieuwste trend: silent fitness. Combineer de fun van een silent disco met een workout of bootcamp. Onze koptelefoons zijn perfect voor groepsfitness in de buitenlucht, waarbij iedereen zijn eigen muziek kiest en op zijn eigen tempo meedoet. Het organiseren hiervan is heel simpel. Wij kunnen je ook helpen organiseren.

Huur silent disco in Utrecht en verder

Naast Utrecht, strekken onze diensten zich uit naar andere Nederlandse steden. Ervaar het gemak van silent disco huren in Utrecht en ver daarbuiten. Met onze betrouwbare service en concurrerende prijzen zijn wij jouw partner voor elk evenement.

Silent disco in Utrecht

Silent Disco Viking verhuur

Bij Silent Disco Viking gaan we verder dan alleen het leveren van apparatuur. We bieden een complete ervaring – van het eerste contact tot na het evenement. Ons doel is om jouw disco in Utrecht en elders in Nederland onvergetelijk te maken.

Neem contact op voor je volgende evenement

Ben je klaar voor silent disco Utrecht? Neem contact op met Silent Disco Viking voor meer informatie of om je volgende evenement te plannen. Laat ons de magie van een silent disco naar jouw locatie brengen!

Grenzeloze muziekopties met onze oplaadbare zender

Een cruciaal onderdeel van onze silent disco set zijn de oplaadbare zenders. Deze compacte en krachtige zenders zorgen ervoor dat de muziek helder en zonder onderbrekingen naar de koptelefoons wordt gestuurd. Met een lange batterijduur kunnen ze de hele nacht meegaan, wat ze ideaal maakt voor elk feestje in Utrecht.

Zenders en koptelefoons: Silent disco huren Utrecht

Onze zenders en koptelefoons zijn van topkwaliteit en bieden een fantastische geluidservaring. De koptelefoons zijn comfortabel, met verstelbare banden en zachte oorkussens, geschikt voor urenlang dansplezier. Elke headset kan tussen verschillende muziekkanalen schakelen, waardoor gasten hun eigen muziekvoorkeur kunnen kiezen. De silent disco koptelefoons zijn voorzien van lampjes. De lampjes zijn in de kleur groen, rood en blauw. De lampjes geven de kanalen aan waar de mensen naar luisteren.

Silent disco huur Utrecht

Breng je eigen muziek of dj in

Het leuke ervan is dat je niet beperkt bent tot één soort muziek. Gasten kunnen schakelen tussen verschillende zenders, die elk door een andere DJ worden bestuurd. Dit betekent dat je in Utrecht een feestje kunt hebben waarbij iedereen, van liefhebbers van elektronische muziek tot rockfans, hun eigen beat kan volgen. Huur een headset en zender bij silent disco Utrecht.

Geen klagende buren, alleen dansende voeten

Een van de grootste voordelen is dat je geen last hebt van klagende buren. Omdat de muziek alleen via de koptelefoons te horen is, kun je tot in de vroege uurtjes dansen zonder overlast te veroorzaken.

DJ’s en speakers

Onze silent disco set in Utrecht bieden niet alleen koptelefoons en zenders aan, maar ook de mogelijkheid om DJ’s en speakers aan te sluiten en andere apparatuur. Dit is perfect voor evenementen waar je een mix wilt van stille en traditionele muziekbelevingen. Huur vandaag nog silent disco utrecht.

Je kunt zelfs een microfoon aansluiten op de apparatuur. Dit zorgt ervoor dat je de microfoon kan gebruiken voor karaoke met je vrienden of voor een MC die graag een microfoon gebruikt. De microfoon kan aangesloten worden op een mengpaneel.

Een eigen koptelefoon voor iedere gast

We zorgen ervoor dat elke gast een eigen koptelefoon krijgt. Dit betekent niet alleen betere hygiëne, maar ook een meer gepersonaliseerde ervaring. Onze headset en ons apparatuur is gemakkelijk te gebruiken en geschikt voor alle leeftijden, wat ze perfect maakt voor elk type evenement. Dat maakt het extra leuk.

Silent disco huren Utrecht

Of het nu gaat om een klein tuinfeest of een groot bedrijfsevenement, Silent Disco Viking zorgt ervoor dat jouw feestje in Utrecht een succes wordt. Neem vandaag nog contact met ons op en begin met het plannen van een onvergetelijke stille disco ervaring!

koptelefoons utrecht huren

De werking zender

Een zender speelt een cruciale rol in de magie van een stille disco. Deze compacte, maar krachtige apparaten zijn het hart van de ervaring, verantwoordelijk voor het uitzenden van muziek naar de koptelefoons van de deelnemers. Maar hoe werkt zo’n zender nu precies? Laten we dat eens nader bekijken.

De basis van de zender

Een silent disco zender werkt door middel van draadloze signaaloverdracht. Het apparaat zendt een FM-signaal (of soms via Bluetooth) uit dat door de silent disco koptelefoons wordt opgevangen. Dit signaal draagt de muziek of het audio dat van een muziekbron zoals een smartphone, DJ-set, Ipad of laptop komt.

Aansluiten van de zender

De zender wordt aangesloten op een muziekbron via een AUX- of Bluetooth-verbinding. Zodra de zender is ingeschakeld en verbonden met de muziekbron, converteert het de audio-input naar een radiosignaal. Dit signaal wordt vervolgens uitgezonden naar een specifieke frequentie die door de koptelefoons kan worden opgepikt.

Je kunt dus als dj een dj-set erop aansluiten om geluid te maken maar je kunt ook zelf de dj spelen door je telefoon, laptop, Ipad, Iphone of andere muziekbron erop aan te sluiten. Het volume van het geluid regelt iedereen zelf op zijn eigen koptelefoon. Ze kunnen het volume van het geluid bedienen op de linker kant van de koptelefoon. Voor het geluid is iedereen zelf de dj.

Ook kan iedereen zelf switchen tussen kanalen op de koptelefoon. Het aantal zender bepaald het aantal kanalen. Bijbehorende kabels worden allemaal meegeleverd. Denk bijvoorbeeld aan kabels om de telefoon te verbinden met de zender. Zo heb je de dag erna geen pijn in je oren van het harde geluid en kun je gewoon normaal horen omdat je zelf het volume kan bepalen. Ook hebben je buren in de straat geen overlast.

Meerdere kanalen die de zender uitzendt

Een van de leukste aspecten van een zender is de mogelijkheid om meerdere muziekkanalen uit te zenden. Dit betekent dat verschillende zenders op verschillende frequenties kunnen worden ingesteld, waardoor deelnemers kunnen luisteren tussen diverse muziekstijlen of DJ’s door simpelweg van kanaal te veranderen op hun koptelefoon. Maximaal aantal kanalen is drie. Huur silent disco Utrecht headset.

Bereik en batterijduur zender

De zender heeft een indrukwekkend bereik, vaak tot honderden meters, wat betekent dat deelnemers vrij kunnen bewegen zonder de verbinding te verliezen. De batterijduur van deze zender is ook aanzienlijk, waardoor ze urenlang kunnen werken zonder opgeladen te hoeven worden. Dit maakt ze ideaal voor evenementen die de hele nacht doorgaan. Je kunt de hele nacht gemakkelijk luisteren.

Verken silent disco in andere steden

Wil je ook andere steden ontdekken met Silent Disco Viking? Duik in onze mogelijkheden in:

Plaatsen rondom Utrecht

Naast Utrecht bezorgen wij in elke plaats in Nederland. Hieronder een aantal voorbeelden van plaatsen in Nederland waar je jouw silent disco set thuis kan laten bezorgen. Kies in het boekingssysteem voor de optie thuisbezorgen en vul gewoon jouw woonplaats in.

Staat jouw woonplaats er niet tussen? Geen probleem! Silent Disco Viking bezorgt de silent disco sets door heel Nederland!

WhatsApp openen
Hulp nodig?
Scan de code
Hi!
Kunnen we je helpen?
Stel een vraag via Whatsapp, we reageren meestal binnen 30 minuten!