SILENT DISCO AMSTERDAM

Huur gemakkelijk silent disco koptelefoons in Amsterdam door hieronder het boekingsysteem door te lopen.
Jij bent de DJ!
Connect je mobiel, laptop of DJ-set met Bluetooth of 1 van de kabels.
Previous slide
Next slide

Silent disco feestje organiseren in Amsterdam?

Naast Amsterdam bezorgen wij door héél Nederland. Waaronder grote steden als Rotterdam, Leiden, Den Haag, Zoetermeer etc. Je krijgt de koptelefoons en andere toebehoren zoals zenders, discolampen en rookmachines toegestuurd via een postorderbedrijf. De dag na je silent disco feest stuur je de spullen weer gemakkelijk terug in de verpakking waarin je het gekregen hebt. Zo simpel is dat.

Silent disco Sets

Reviews

Richard Heesen
Richard Heesen
Lees verder
Ideaal voor een feestje zonder dat er geluidsoverlast is voor de buurt kan de muziek uit de headphones worden gepompt. Vriendelijke en snelle service. Echt een aanrader.!
Rosa
Rosa
Lees verder
Top dingen! Goeie kwaliteit geluid. Snelle levering en retour. Makkelijk als je overlast bij je buren wild voorkomen!
Niels Uiterdijk
Niels Uiterdijk
Lees verder
Echt het beste feestje tot nu toe, dankzij de headphones!! Disco lampen aan, headphones op en het stille feestje kan beginnen! Muziek klinkt trouwens ook echt goed (goede kwaliteit).
Jan Prins
Jan Prins
Lees verder
Super goed en een helder geluid komt er uit de koptelefoons. Snel vriendelijk en klant gericht te woord gestaan. Ook erg goed dat ze ook een dj hebben kunnen regelen voor ons tuinfeest..
Maikel Wouters
Maikel Wouters
Lees verder
Fantastisch tuinfeestje georganiseerd met DJs vanuit een boomhut via meerdere kanalen. Bereik tot aan het zwembad. Aardige gasten, goeie apparatuur.
Silent disco Amsterdam

Ontdek de Magie van Silent Disco in Amsterdam met Silent Disco Viking!

Stap in de wereld van Silent Disco Viking, dé verhuurspecialist van silent disco-apparatuur door heel Nederland. Wij brengen het feest naar jou, of je nu een particulier huisfeest, een tuinfeest, een verjaardag viert of als zakelijke klant een bedrijfsfeest of groter evenement organiseert.

Betaalbare Feestvreugde – Ook in Amsterdam!

Amsterdam, de bruisende hoofdstad van Nederland, met haar 872.000 inwoners, verdient een feest van formaat! Bij Silent Disco Viking bezorgen we door heel Nederland, ook in Amsterdam, voor slechts € 9,99 bij een pakketpunt. En raad eens? Het retour sturen is inbegrepen in deze prijs! Voor een onvergetelijke ervaring betaal je bij ons slechts € 2,95 per koptelefoon per dag. Wij zijn trots de goedkoopste aanbieder van silent disco apparatuur in Nederland te zijn.

Compleet en Voordelig – Ontdek Onze Sets

Maak jouw feest compleet met onze voordelige sets. Naast losse koptelefoons verhuren we ook discolampen, rookmachines en partytenten. En als kers op de taart bieden we bij zakelijke evenementen de mogelijkheid om een van onze medewerkers ter plaatse te hebben voor extra ondersteuning.

Amsterdam – Dansend door de Stad

In Amsterdam is feesten een kunst op zich. Dans aan de grachten, ontdek de unieke sfeer in het Vondelpark of creëer je eigen silent disco in de intieme setting van je tuin.

Plug-and-Play Plezier

Het aansluiten van onze silent disco koptelefoons is kinderspel. Het is zo simpel als plug-and-play. Verbind de zender met je telefoon, DJ-set of andere muziekbron via AUX of Bluetooth, zet de koptelefoons aan, en het feest kan beginnen!

Ontdek Silent Disco in Andere Steden

Wil je ook andere steden verkennen met Silent Disco Viking? Ontdek onze mogelijkheden in:

Handige Links voor een Vlekkeloze Ervaring

Voor een vlekkeloze ervaring, bekijk onze handige gidsen:

Bekijk ook onze uitgebreide collectie:

Plaatsen rondom Amsterdam

Naast Amsterdam bezorgen wij in elke plaats in Nederland. Hieronder een aantal voorbeelden van plaatsen in Nederland waar je jouw silent disco set thuis kan laten bezorgen. Kies in het boekingssysteem voor de optie thuisbezorgen en vul gewoon jouw woonplaats in.

Staat jouw woonplaats er niet tussen? Geen probleem! Silent Disco Viking bezorgt de silent disco sets door heel Nederland!

WhatsApp openen
Hulp nodig?
Scan de code
Hi!
Kunnen we je helpen?
Stel een vraag via Whatsapp, we reageren meestal binnen 30 minuten!