Octopus Marketing

Octopus Marketing is een bedrijf gespecialiseerd in online marketing. Ze bieden hun diensten aan als SEO, SEA en Social media. Daarnaast ontwikkelen ze WordPress websites en helpen ze met het onderhoud ervan. Zo kan iedereen profiteren van hun kennis en ervaring op het gebied van online marketing. Neem contact met hen op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Octopus Marketing

Wat is SEO?

SEO is een afkorting voor “Search Engine Optimization”. Het is een methode om je website zo hoog mogelijk te laten scoren in de zoekresultaten van zoekmachines, zoals Google. Door middel van goede SEO-technieken kan je ervoor zorgen dat jouw website bovenaan verschijnt wanneer iemand naar een bepaalde zoekterm zoekt.

Wat is SEA?

SEA staat voor “Search Engine Advertising”. Met SEA kun je advertenties plaatsen in de zoekmachineresultaten. Deze resultaten verschillen van de reguliere zoekresultaten doordat ze bovenaan staan en een speciale kleur hebben. Adverteerders betalen per klik op hun advertentie, waardoor de prijs voor een prominente plek in de zoekmachine kan oplopen.

Wat is Social Marketing?

Social Marketing is een methode om je merk of product onder de aandacht te brengen door middel van social media. Dit kunnen bijvoorbeeld berichten op Facebook, Twitter, Instagram of LinkedIn zijn. Door goed gebruik te maken van social media kan je je bereik enorm vergroten en veel potentiële klanten bereiken.

WordPress website

Octopus Marketing ontwikkelt WordPress websites. WordPress is een content management systeem (CMS) dat erg populair is onder webdevelopers en -ontwerpers. Het heeft veel mogelijkheden en is gemakkelijk in gebruik. Daarnaast wordt het continu geüpdatet door de makers, waardoor je altijd beschikt over de nieuwste functionaliteiten.

Octopus Marketing biedt ook onderhoud aan voor WordPress websites. Door je website regelmatig te laten onderhouden, zorg je ervoor dat deze altijd up-to-date is en goed functioneert. Bovendien voorkom je hiermee problemen zoals crashes of vertragingen. Neem contact met hen op voor meer informatie over hun diensten op het gebied van online marketing.

 

Octopus Marketing ontwikkeld en onderhoud de website van Silent Disco Viking. Daarnaast bieden zij ook een stuk SEO en SEA aan.

WhatsApp openen
Hulp nodig?
Scan de code
Hi!
Kunnen we je helpen?
Stel een vraag via Whatsapp, we reageren meestal binnen 30 minuten!