Rooftop Silent Disco Party bij Zoku Amsterdam

Beleef een onvergetelijke avond bij de Rooftop Silent Disco Party op 28 juni 2024 bij Zoku Amsterdam.

ROOFTOP SILENT DISCO PARTY bij zoku amsterdam

Rooftop Silent Disco Party bij Zoku Amsterdam

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is voor feestelijke evenementen in de openlucht. Een van de meest opwindende evenementen die binnenkort plaatsvindt, is de Rooftop Silent Disco Party bij Zoku Amsterdam. Dit evenement belooft een onvergetelijke avond vol muziek, dans en adembenemende uitzichten over de stad.

Details van het feest

  • Datum: Vrijdag 28 juni 2024
  • Tijd: 19:00 – 00:00
  • Locatie: Zoku Amsterdam Rooftop, Weesperstraat 105, Amsterdam
  • Entree: Gratis (op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt)

Tijdens de Rooftop Silent Disco Party kunnen bezoekers genieten van een unieke danservaring met draadloze koptelefoons, waarbij meerdere DJ’s tegelijkertijd verschillende muziekstijlen draaien. Dit zorgt voor een unieke en persoonlijke ervaring, waarbij je zelf kiest naar welke muziek je luistert. Het evenement begint met een Happy Hour van 17:00 tot 18:00, waar je kunt genieten van een verfrissende Damrak Gin & Tonic voor slechts €7,50. Dit is de perfecte manier om je avond te beginnen terwijl je geniet van het spectaculaire uitzicht over Amsterdam.

Waar kaartjes te kopen

Hoewel de entree gratis is en op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt, is het verstandig om vroeg te arriveren om teleurstelling te voorkomen. Voor meer informatie en registratie kun je terecht op de officiële website van Zoku Amsterdam.

Koppeling naar Silent Disco Viking

Bij Silent Disco Viking begrijpen we hoe belangrijk het is om van je evenement een onvergetelijke ervaring te maken. Onze silent disco koptelefoons zijn de perfecte toevoeging aan evenementen zoals de Rooftop Silent Disco Party. Met onze hoogwaardige draadloze koptelefoons kan elke gast genieten van zijn eigen muziekvoorkeur, zonder geluidsoverlast voor de omgeving. Dit maakt onze diensten ideaal voor feestjes op unieke locaties zoals de dakterrassen van Zoku Amsterdam.

Daarnaast bieden wij flexibele huurpakketten aan die aangepast kunnen worden aan de specifieke behoeften van jouw evenement. Of je nu een groot feest organiseert of een huisfeestje, bij Silent Disco Viking kun je rekenen op een vlekkeloze service en topkwaliteit apparatuur. Bezoek onze website voor meer informatie over onze diensten en om een offerte op maat aan te vragen.

Top event

De Rooftop Silent Disco Party bij Zoku Amsterdam is een evenement dat je niet wilt missen. Met een prachtig uitzicht, geweldige muziek en een unieke silent disco ervaring, belooft het een avond te worden om nooit te vergeten. Vergeet niet om onze website te bezoeken voor meer informatie over hoe onze silent disco koptelefoons jouw volgende evenement nog specialer kunnen maken.

Voor meer details en registratie voor de Rooftop Silent Disco Party, bezoek de officiële website van Zoku Amsterdam.

ROOFTOP SILENT DISCO PARTY bij zoku amsterdam

Impressie van Rooftop Silent Disco Party bij Zoku Amsterdam

Auteur

Laatste blogposts

WhatsApp openen
Hulp nodig?
Scan de code
Hi!
Kunnen we je helpen?
Stel een vraag via Whatsapp, we reageren meestal binnen 30 minuten!